iOS 10.3 Beta 6 Güncellemesi Yayınlandı!

Apple nugün iOS 10.3 Beta 6 güncellemesi yayınlandı. iOS 10.3 Beta 6'nın erken yayınlanması iOS 10.3 Final sürümünün erken geleceğinin sinyalini veriyor...

Bu ayın sonunda final sürümü sunulacak olan iOS 10.3 geçen hafta yayınlanan 5. Beta sürümünden sonra bu defa 6. Beta sürümü ile karşımızda olacak. iOS 10.3 Beta 6 güncellemesi ile sistemde yaşanan sorunlar giderilecek.

Alınan bilgilere göre APFS ile iPhone 5, iPhone 5s ve iPhone 6 modellerinde gözle görünür bir artış olacak. Büyük ihtimalle bu hız farkı iOS 10.3'ün final sürümünde daha fazla olması bekleniyor. iOS 10.3 Beta 6 ile yapılan düzenlemeler arasında Uygulama Uyumluluğu özelliği daha stabil hale getirilecek.

Ayarlar → Genel → Hakkında → Uygulamalar bölümünde yer alan Uygulama Uyumluluğu seçeneği; cihazınızda yüklü olan ancak 64-Bit sürümü bulunmayan ve güncel iOS sürümü ile uyumlu olmayan uygulamaları size gösteriyor.

iOS 10.3 Beta 6 güncellemesini eğer UDID kaydınız varsa; Ayarlar → Genel → Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz. iOS 10.3 ile iPhone'umu Bul uygulamasına AirPods bulma özelliğinin de eklendiğini belirtelim.

Siz iOS 10.3 Beta 3 güncellemesini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.