iOS 10.3 Beta 7 Güncellemesi Geldi!

Apple bugün iOS 10.3 Beta 7 güncellemesini kullanıcılarına sundu. iOS 10.3 Beta 7 güncellemesinin erken gelmesi Final sürümünün bu ay yayınlanacağını gösteriyor...

Bu ay Final sürümü sunulacak olan iOS 10.3 geçtiğimiz haftalarda 6 Beta sürümünden sonra bu seferde 7 Beta sürümü ile bizlere sunulacak. iOS 10.3 Beta 7 güncellemesi ile sistemde yaşanan sorunlar giderilecek.

Alınan bilgilere göre; APFS sayesinde iPhone 5, iPhone 5s ve iPhone 6 modellerinde büyük bir hız artışı gösterecek. Büyük ihtimalle iOS 10.3'ün final sürümünden sonra hız artışı daha fazla olacaktır.

iOS 10.3 Beta 7 ile gelen yenilikler arasında Uygulama Uyumluluğu özelliğinin stabil hale getirilmesinin yanında sistem performansında artış sağlanacak.

Ayarlar → Genel → Hakkında → Uygulamalar bölümünde bulunan Uygulama Uyumluluğu seçeneği; cihazınızda yüklü olan ancak 64-Bit sürümü bulunmayan ve güncel iOS sürümü ile uyumlu olmayan uygulamaları size gösteriyor.

iOS 10.3 ile iPhone'umu Bul uygulamasına AirPods bulma özelliğinin de eklendiğini belirtelim. iOS 10.3 Beta 7 güncellemesini eğer UDID kaydınız varsa; Ayarlar → Genel → Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.

iOS 10.3 Beta 7 güncellemesini alan modeller
iOS 10.3 Beta 7 güncellemesini; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 4. nesil, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro ve iPod touch 6 alıyor.

Sizin telefonunuz iOS 10.3 Beta 7 güncellemesi aldı mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.