iOS 10.3.2 Beta 4 Yayınlandı!

Apple geliştiricileri için iOS 10.3.2 Beta 4 güncellemesini indirime sundu. iOS 10.3.2 Beta 4 ile gelecek olan yenilikler...

Apple bugün geliştiricileri için iOS 10.3.2 Beta 4 güncellemesini OTA üzerinden indirime sundu. iOS 10.2 ile meydana gelen sorunları iOS 10.2.1 ile çözen Apple iOS 10.3.2 güncellemesi ile sesli asistanı Siri'ye yeni özellikler kazandırmayı hedefliyor. Apple sonunda iOS 10.3.2'nin 4.Beta sürümündeki yeniliklerden biraz söz etti.

SiriKit

Yeni SiriKit araç komutları beklendiği gibi çalışacak.

Üçüncü Taraf VPN Uygulamaları

Üçüncü taraf VPN uygulamaları beklendiği gibi çalışacak.

Siri

Siri'nin metin sorunları çözüldü.

Uzaktaki bir sunucudan cihazları güncelleme olanağı mümkün.

OpenURL

Bir üçüncü taraf uygulaması openURL'yi bir tel: //, facetime: // veya facetime-audio: // URL'sinde çağırdığında, iOS bir istem görüntüler ve aramadan önce kullanıcı onayı gerektirir.

s.o.s.

SOS yalnızca Hindistan'da desteklenmektedir.

WebKit

Safari artık azaltılmış hareket özelliğini destekliyor. Bu özellik, web geliştiricisinin geniş hareket alanlarına duyarlı kullanıcılar için alternatif sayfa stilleri sağlama imkanı verir. Kullanıcılar, Sistem Tercihleri'nin Erişilebilirlik bölümünde azaltılmış hareket tercihlerini değiştirebilir.
iOS 10.3.2 güncelleştirmesi, işletim sistemi varsayılan güven deposunda bulunan bir kök Sertifika Yetkilisi (CA) tarafından verilen Safari ve WebKit'te TLS için SHA-1 imzalı sertifikalar için destek kaldırıyor.

iOS 10.3.2 Beta 4 güncellemesini alan modeller
iOS 10.3.2 Beta 4 güncellemesini; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 4. nesil, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro ve iPod touch 6 modelleri alıyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.