iOS İşletim Sistemine Sahip Cihazlarda Şarj Sorunu Çözümü Nasıl Yapılır ?

Apple marka cihaz kullanan kullananıların en büyük şikayetlerinden biriside elbette ki şarj sorunu. İşte iOS cihazlarında şarj sorunu çözümü!

Akıllı cihazlarımızın sahip oldukları teknolojiler gün geçtikçe daha da ileri giderken cihazların şarj sorunları gelişen teknolojiye rağmen geriye gidiyor. Bu sorun elbette ki en çok kendini Apple'ın cihazlarında kendisini gösteriyor. İşte Apple'ın iOS işletim sistemine sahip cihazlarında ki şarj sorunlarının çözüm yolları.
1 - iPhone ya da iPad'inizi kutusudan çıkan "Orjinal" data kablosu ve şarj adaptörü ile şarj ettiğinizden emin olun. Pek çok kullanıcı bu şarj adaptörlerini önemsemiyor ancak bunlar çok önemli.
2 - Kablo ve iPhone'da yer alan portlara dikkat edin. Tozlanma, kirlenme ya da temassızlık gibi sorunları gözden geçirin.
3- Nemli ve ıslak ortamlarda bulunan Lightning kablosunun daha çabuk aşındığını ve daha çabul hasar gördüğü herkesçe bilinen bir gerçek. Bu sebeple kablonuzda bir sorun olup olmadığını çok iyi derecede incelemeniz gerekiyor.
4- Eğer ki cihazınız ne yaparsanız yapın dolmuyorsa cihazınızın güç kablosu takılıyken 10 saniye boyunca ana ekran ve güç buyonlarına basın. Apple logosunu görene kadar bekleyin. Cihazınız kendine reset atacaktır. Eğer ki bu işlemlerin ertesinde sorunlarınız devam ediyorsa en yakın Apple yetkili servisine danışın.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?