iPhone 6S Donma - Takılma Sorununun Çözümü

Apple'ın şimdiye kadarki en güçlü akıllı telefonu olan iPhone 6S bazı kullanıcılara göre arada sırada da olsa donuyor. İşte bu sorunun çözümünün nasıl yapılacağı.

Apple bilindiği gibi bir kaç haftaya yeni akıllı telefonunu tanıtacak ancak iPhone 6S modeli içinde bazı sorunlar devam ediyor bunlardan en önemlisi akıllı telefonun arada donma sorunlarının yaşanması. Kullanıcılar bu sorunu dokunmatik ekranın tepkisiz kalması olarak tanımlıyor. Bu sorun Apple Store'larda çözülse de kullanıların hiç Apple Store'lara müracaat etmeden bu sorunu birkaç adımla çözebilirler.

1- Cihazınızın Açma / Kapama tuşu ile Ana Ekran tuşuna eşzamanlı olarak basınız. Ekranda Apple logosunu gördükten sonra bu tuşlardan elinizi çekin cihazınızın yeniden başlatılmasını bekleyin.

2- Ayarlar - Genel - Sıfırla - Bütün Ayarları Sıfırla adımlarını izleyerek cihazınızı fabrika ayarlarınıza geri döndürünüz. Bu işlemin sonucunda Touch ID, duvar kağıdı gibi telefonunuzun özelleştirdiğiniz ayarlarının da silineceğini ancak kişisel bilgilerinizin kalacağını unutmayın.

3- Bu işlemler ardından eğer ki cihazınız halen bu sorunları yaşatmaya devam ediyorsa Apple Store'dan destek alın.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?