iPhone 6S Patladı!

Son zamanlarda telefon patlama haberlerimizin ardı arkası kesilmiyor, bu sefer Apple'ın akıllı telefonu iPhone 6S patladı...

Samsung'un mühendisslerini hatası olan bataryadan dolayı patlayan Galaxy Note 7'leri gündeme bomba gibi oturmuştu. Dev şirket telefonları geri çağırdı dün yeniden satışa sundu. Samsung Galaxy Note 7 patlama haberlerinden sonra Apple'ın yeni tanıtımını yaptığı iPhone 7 telefonu patladı. Bununla kalmadı bu seferde iPhone 6S'in patladığını ve kullanıcısına ciddi yaralanmalara sürüklediği iddia ediliyor.

iPhone 6 Plus modeli öğrencinin cebinde patladıktan sonra iPhone 6S'inde patlamasıyla beraber akıllara ne oluyor sorusu geliyor. Samsung'dan sonra Apple'a mı gözler çevrilecek? Son alınan bilgilere göre iki arkadaş otururken birinin cebindeki iPhone 6S markalı telefonu yanmaya başladı.

Kullanıcı arka cebinden ıkarmaya çalışırken parmaklarını yaktı. Apple'dan iPhone 6S talep eden kullanıcı telefonun gönderilmesini bekliyor. Şüphesiz Apple kullanıcıya yeni bir iPhone 6S gönderecek çünkü en ufak sorunda bile kullanıcılarını mağdur etmeyen bir şirket. Fakat patlayan iPhone 6S için açıklama yapması bekleniyor.

Sizce iPhone'lar tehlikemi saçıyor?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.