iPhone 7 Araba Yaktı!

Samsung Galaxy Note 7 patlamalarından sonra yerini Apple iPhone 7'ye mi bırakıyor...

Hepimizin bildiği üzere Samsung'un phablet modeli olan Galaxy Note 7'nin patlama haberleri bir süredir gündemi meşkül ediyordu. Bunun üzerine şirket cihazın üretmini ve pazar satışlarına son verdi. Tabiki bu durun Samsung'un rakiplerine yaradı diyebiliriz. Başta Apple olmak üzere diğer Android rakiplerine gün doğmuştu.

Ancak Apple'ın bahtı gülmeyecek gibi görünüyor. Daha kullanıcılar Galaxy Note 7'nin patlama şokunu üzerinden atamamışken şimdi ise iPhone 7'nin patladığına dair haberler gelmeye başladı. Buda yeni tanıtımı gerçekleşen telefon için itibar zedeleyici bir durum olduğu için kulancılara bir Galaxy Note 7 vakasını hatırlattı.

Mat jones adındaki bir kullanıcı sörf dersi almak için araçıyla sahile geldi. Jones araçından ayrılırken daha bir hafta önce aldığı iPhone 7 telefonunu giysilerinin arasına koydu ve araçta bıraktı. Fakat araçına geri döndüğünde dumanlar içinde araçın büyük bir kısmının yandığını gördü. Buna sebep olarakta iPhone 7 olduğu düşünülüyor. Kullanıcı iPhone 7'nin orjinal aksesuarlarını kullandığını kendi şark cihazı olduğunu ısrarla dile getirdi. Apple araçta patlayan iPhone 7 ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Sizce Apple başka iPhone 7 patlama haberi ile karşımıza çıkacak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.