iPhone 7 Modelleri Çift Kamerayla Gelebilir!

Bir süredir iPhone 7 Plus'ın görüntüsüne dair Apple'ın çift kamera kurulumunu bulundurulması konuşuluyor.

Apple iPhone 7 Plus'ın arkasında yer alan çift kamera kurulumu son sızan görüntüyle bu iddiayı güçlendiriyor. Hatırlayacağınız üzere Foxconn tarafından gelen sızıntılar Apple'ın teknik sorunlar sebebiyle çift kamera özelliğini etkinleştirmeyeceğini işaret ediyordu. Fakat şimdi ise birkaç kez çift kamera kurulumunun olacağına dair sızıntılarla karşımıza çıkıyor.

Sızdırılmış olan görsel akıllı bağlantı noktalarını gözler önüne seriyor. Şimdiye kadar gelen bilgilere bakıldığında iPhone 7 Plus'ın ikinci kamerası Huawei P9 gibi monokrom yani siyah beyaz görüntüler elde etmek için değil daha çok optik zoom için kullanıcılacak.

Bugün yapılan sızıntının kaynağına göre cihazın 5 buçuk inçlik bir ekrana sahip olacağı yönünde. Arka kapağında 16 MP çift kamera kurulum özelliğiyle gelmesi beklenen cihaz aynı zamanda phablet boyutlu iPhone modellerinin Apple'ın akıllı bağlantını devreye koyabileceğini gösteriyor.

Cihazda kullanılan manyetik sistem Apple iPad Pro modeliyle aynı. Akıllı klavye gibi aksesuarları kolayca bağlantıyı sağlayacak. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modeli Eylül ayında resmi olarak tanıtılacak.

Peki siz Apple'ın yeni modellerine çift kamera özelliğini ekleyeceğini düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.