iPhone 7 Plus'a Ait ilk Resimler!

iPhone 7 Plus çift kamera desteği ile gelmesi bekleniyor...

Apple iPhone 7 Plus hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Ancak yeni iPhone modeli hakkında iddia edilen ise çift kamea desteğine sahip olması. Bazı analistler teknik sorunlardan dolayı Apple'ın iPhone 7 modeline çift kamea desteği sunamayacağını iddia etselerde sızdırılan resimlerde çift kamera desteğinin yer alacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Sızdırılan görselde iPhone 7 Plus veya Pro’da çift kamera olacağını gösteriyor. Showbox App Download web sitesi çift kamera ile iPhone 7 Plus’ın sızdırılmış bir görselini yayınladı. Çin’den gelen ve iPhone 7 Plus’a ait olduğu iddia edilen sızıntı görselde telefonun arka kasa kısmı görünüyor. Aşağıdaki resimde görebileceğiniz gibi sağ kısmında koruyucu bir tabaka veya örtü ile kaplı çift kamerası mevcuttur.

Görüntü önceki sızıntılara benziyor ve bu sızıntılardan sonra iPhone 7’nin çift kamera ile geleceğini netleştirmiş oluyoruz. Raporda ayrıca, telefonun nihai üretim modeli olduğunu ve Akıllı Connector ile kablosuz şarj desteği olabileceğini söylüyor. Telefonun bataryasının 3500 mAh olacağı da iddialar arasında yer alıyor.

Peki siz iPhone 7 Plus'ın çift kamera özelliğini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.