iPhone 7 ve 7 Plus'a Özel VR Geliyor!

Apple yeni iPhone için VR uygulamasına patent başvurusunda bulundu...

Sızdırılan haberlerde kendisini bekleyen kullanıcılarını sabırsızlandıran iPhone 7 suya ve toza dayanıklı çift kamerası ve kablosuz şarjı ile gelmesi bekleniyor.


Telefonda IP68 sertifikası yer alıyor. Yani suya ve toza dayanıklı olacağa benziyor. Şöyle diyelim IP'den sonra gelen rakam 6 toza dayanıklılığını 8 ise suya dayanıklılığının bir göstergesidir. Anlaşılan o ki iPhone 7 suya ve toza dayanıklı olacak.

iPhone 7'de çift kamera özelliğide yer alacak. Kameralardan birinin hangi işlem için çalışacağı henüz net olmasada LG G5 gibi otomatik netleme gibi özellikleri içerisinde yer alacak gibi görünüyor.
iPhone 7'de 32 GB kapasitesinde depolama alanı ve işletim sistemi ise Apple'ın açıkladığı WWDC 2016'da tanıttığı yeni özelliklere iOS 10 ile gelecek.


Apple iPhone 7'ye özel sanal gerçeklik uygulamasının patent başvurusunu gerçekleştirdi. Kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun da istediği gibi sanal gerçeklik desteği iPhone 7 ile beraber gelecek olması bekleniyor. Ama konuyla ilgili Apple tarafından henüz bir açıklama gelmiş değil. Yine de iPhone 7 ile ilgili beklentiler büyük.

Peki sizce Apple bizlere ne gibi süprizler sunabilir?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.