iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Özellikleri Ortaya Çıktı!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'a ait kamera, batarya bilgileri sızdırıldı. Detaylar haberimizde..

Merakla beklenen bu sır sonunda açığa kavuştu. Bu zamana kadar iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın gelişmiş kamera kalitesi için daha büyük bir kamera sensörü ile geleceklerini doğrulayan çeşitli sızıntılar mevcuttu. Fakat, her iki cihazda yer alacak bu yeni kameraların özellikleri sır olarak kalmıştı.

Weibo sitesinden gelen bazı sııntılar sayesinde bu gizeme bir son verildi. Bu sızıntıların içeriğinde yeni iPhone'ların batarya ve kamerları ile ilgili bilgiler veriliyor. iPhone 6S'te 1/3 olan kamera sensörü iPhone 7'de 1/2.6 olacak. Bu demek oluyor ki iPhone 7'de daha büyük bir sensör yer alacak. Bununla beraber iPhone 7 Plus'ta ise kamera sensörü olduğu gibi 1/3 olarak varlığını devam ettirecek.

Böylelikle her iki iPhone'da da kamera 12 MP olarak kalmaya devam edecektir.
Diğer sızıntı detaylarına devam edecek olursak, iPhone 6s'te f/2.2 olan diyafram genişliğinin iPhone 7'de f/1.9 olarak değişilik gösteriyor. Bu oran iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın daha çok ışık almasını, karanlık bir ortam da dahi net fotoğraflar çekilmesinin sağlayacak. Sızıntıda yer alan başka bir özellik ise bataryanın ne şekilde değişiklik göstereceğine dairdi. iPhone 7 Plus'ta 2910 mAH batarya yer alması beklenirken iPhone 7'nin ise 1960 mAH kapasiteye sahip olacağı konuşuluyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.