iPhone 7'nin Netleşen Bütün Özellikleri!

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 7 hakkındaki tüm özellikler...

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 7'nin tanıtımına az bir zaman kaldı fakat cihaz hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Eylül ayında resmi tanıtımı gerçekleşecek olan telefonun tüm özelliklerini sizler için bir araya topladık.
iPhone 7'nin bütün özellikleri;
Apple'ın yeni telefonu olan iPhone 7 iki farklı model ile gelmesi bekleniyor. Büyük olasılıkla iPhone 7 ve iPhone 7 Plus isimlerine sahip olacak. iPhone modellerinde olduğu gibi gelilmiş özelliklerle kullanıcılarına sunulacak. Fakat iPhone 7 Plus ek özelliklere sahip olması muhtemel.


Yeni Home tuşuna yer verildi.
Apple'ın yeni tasarımında ise Home tuşu tamamen gömülü olacak. Ayrıca Home tuşu dokunmatik olmayacak hafif bastığınızda işlem yapacak.


Suya dayanıklık özelliği.
Apple'ın iPhone 6S modelinde su geçirmez olduğunu biliyoruz fakat yeni nesil telefonlarda ise tamamen su geçirmezlik özelliği bekleniyor.

Çift kamera özelliği.
iPhone 7 Plus'ı, iPhone 7'den ayıran en büyük özellik, akıllı telefonun çift kameraya sahip olması. Çift kamera teknolojisi 3D çekimlerde kullanılıyor. Bakalım Apple'ın bu donanım için başka projeleri olacak mı?


Apple'ın yeni iPhone'u iPhone 6S benzer bir tasarımla gelecek.

Apple telefon modellerinde klasik modellerinden vazgeçmeyeceği anlaşıldı.


Yeniden şekillendirilen anten çizgi tasarımı.

iPhone 7'nin anten çizgileri farklı şekilde konumlandırılacak. Bu değişim, akıllı telefonu su geçirmez kılmak adına yapılmış olabilir.

Apple'ın gelişmiş işlemcisi.

iPhone 7 hem daha güçlü hemde yenilenmiş bir işlemciyle gelmesi bekleniyor.


Siz iPhone 7'nin kesinleşen bütün özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.