iPhone 7'nin Üretimine Başlandı!

Apple'ın merakla beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 7'nin üretiminine 4.7 inç'lik modelinin üretimine başlandı. İşte yeni iPhone hakkında tüm ayrıntılar!

Apple'ın Eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone modeli olması beklenen iPhone 7'nin 4.7 inç'lik modelinin üretiminin başladığının bilgisi internette yayıldı. Üretimde bulunan iPhone 7'nin 4.7 inç modelinin herhangi bir görüntüsü paylaşılmadı. Apple'ın yeni iPhone 7'nin 4.7 inç'lik modeli Tayvan'ın Pegatron tesislerinde yapılıyor. iPhone 7'nin 5.5 inçl'lik modelinin bu tesislerde üretilmeyecceği ise gelen diğer haberler arasında. Apple'ın 78 milyon cihaz sipariş ettiği biligisi de pek çok kişinin güvendiği kaynak olan @Onleaks'a ait.

Bilindiği gibi daha öncelerde Apple'ın iPhone 7'nin 4.7'inç'lik modelinin Foxconn tarafından üretileceği iddia ediliyordu. Ancak gelen son haberler bu durumu ortadan kaldırdı ve iPhone 7'nin artık Pegatron tarafından üretileceği de kesinleşmiş oldu. Bilindiği gibi Samsung OLED ekran üretimine hız verdiği ve küçük iPhone 7'de çift kamera ile çıkmayacağı da kesinleşti.

iPhone 7'nin üretime geçmesiyle birlikte çok yakında iPhone 7 hakkında "gerçek" pek çok haberin internete düşeceği bir gerçek. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi iPhone 7 haberleri göreceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?