iPhone 7s Plus Canlı Kanlı Sızdırıldı!

Önümüzdeki ay tanıtılması muhtemel olan iPhone 7s Plus ile ilgili bugün canlı görüntüler sızdırıldı. Eğer görüntüler doğruysa cam arka kapağa sahip olacak.

Bu yılın iPhone'undaki hemen hemen her sızıntı ve söylenti sözde " iPhone 8 " veya ön tarafı dolduran bir OLED ekrana sahip yeni amiral gemisiyle ilgili. Ancak Apple'ın bu sonbaharda iki cihaz daha piyasaya çıkacağını biliyoruz: iPhone 7s ve 7s Plus, geçen yılki telefonların mütevazı yükseltmeleri ve yenilenmeleri. Şimdi diğer iki modelle ilgili ilk büyük sızıntılardan birine sahibiz ve iPhone 7s Plus için tümüyle camla kaplı bir arka plana sahip olması beklenen bir kukla modeli ortaya koyuyor.

Bu fotoğrafların güvenilir bir tarihe sahip olan bir ipucu ve sızıntı kaynağı olan Sonny Dickson'dan kaynaklandığı söyleniyor. Model 7s Plus modelinin iPhone 7 modellerinin aynı temel tasarımını kullanıyor ancak alüminyum sırtın camla değiştirildiğini ortaya koyuyor. Sözde sızdırılan canlı fotoğraflar önceki raporları doğruluyor. Uzun bir süre iPhone 8'in kablosuz şarj özelliğine sahip olacağını duyduk. iPhone 7s Plus modelinde ise cam arka kapak kullanıldığı ileri sürüldü.

Ancak, iPhone 7s ve 7s Plus'ın, geçen yılki 7/7 Plus'tan ayırmak için büyük bir özellik olarak kablosuz şarj alacağını duyduk tıpkı 6'lılar 3D Touch'a sahipken ve 5'lerde Touch ID vardı. Bu, bu iPhone modellerinin ayrıca alüminyumdan gerilmesine ihtiyaç duyduğu anlamına gelir çünkü malzeme çoğu kablosuz sinyali engellediğinden kablosuz şarj ile uyuşmaz hale gelir.

Apple'ın bu yılın yeni iPhone'larını eylül'de ilan etmesi bekleniyor, bu nedenle bu resimlerin doğru olup olmadığını görmek için birkaç hafta daha beklemek zorundayız. Öyleyse, 7s / 7s Plus'ın nihayet üst ve alttaki bu kalın anten hatlarını attığını görmek güzel.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.