iPhone 8 Fiyatı Düşündüğümüzden Daha Pahalı Olacak!

iPhone 8 hakkında yeni rapor ortaya çıktı. Bununla birlikte iPhone 8'de 32 GB hafızanın yer almayacağı belirtildi. Dolayısıyla iPhone 8'in fiyatlarını işaret ediyor.

Raporun birincil hedefi, 5.8 inç boyutlarında bir OLED paneli olması beklenen sanıldığı söylenilen amiral gemisi telefonunun ekranıydı. Daha önce çıkan söylentiler , cihazın kavisli bir ekrana sahip olacağını öne sürmüş ancak yakın tarihli TrendForce raporunda sonuçta bunun olmayacağını ileri sürmüştü.

TrendForce'ın raporuna göre iPhone 8'in 3 GB RAM olacağı bildirildi. Bu mevcut iPhone 7 Plus demektir. 5.5 inçlik iPhone 7S Plus'ın da 3 GB RAM içerdiği tahmin ediliyor. Buna ek olarak, raporda ayrıca Apple'ın 32GB depolama seçeneğinin iPhone 8'de yer almayacağı belirtiliyor. Bununla birlikte fiyatların da yüksek olması bekleniyor. TrendForce tarafından hazırlanan bir rapor, radikal olarak yeni iPhone 8'in yanı sıra birkaç yeni ayrıntıya ilişkin söylentilerin çoğunu güçlendiriyor. Raporda üst düzey iPhone'un 5.8 inçlik bir ekrana sahip olacağı, ancak verim sorunları nedeniyle kavisli olmayacağını belirtti.

TrendForce, telefonun iPhone 7 Plus ile aynı olacak şekilde 3 GB RAM'e sahip olacağını ve 64 GB ve 256 GB olmak üzere iki saklama boyutunda kullanıma sunulacağını söylüyor. 3D algılama özelliklerinin yüz tanıma ve arttırılmış gerçeklik uygulamalarına hizmet edeceğini söylüyor. Yeni iPhone serisinin sonbaharda resmen başlaması bekleniyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.