iPhone 8 Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

iPhone 8, lansman tarihinden itibaren bir yıldan kısa süre önce sızıntı, söylenti ve haberleri devam etmekte. iPhone 8'in sürüm tarihi, özellikleri ve fiyatı haberimizde.

iPhone 8 uzakta olabilir, ancak söylenti fabrikası hiç kimseyi beklemiyor. Aslında, iPhone'un bileşenleri - A11 çipi ve OLED ekranı gibi - zaten sonuçlandırılmış durumda. Böylece 2017'nin iPhone 8'de önemli değişiklikler getireceği açıkça görülmekte.

KGI Securities'in saygın bir endüstri analisti olan Ming-Chi Kuo, bize yeni telefon hakkında bazı ipuçları verdi. Muhtemelen en ilginç olanı, telefonun yeni bir 'all-cam tasarımı' özelliğine sahip olması. Bu arada, bir Barclays analisti geçenlerde iPhone 8'in sonunda kablosuz şarj özelliğinin ekleneceyeceğini söylüyor. Kablosuz şarj özelliiği Apple telefonlarında bir ilk olacak.

Neyse ki, iPhone 8'in neye benzeyeceği konusunda kabaca bir fikir edinmek için analistlere ihtiyacımız yok. Akıllı telefon endüstrisi döngüsel (dolayısıyla öngörülebilir) ve bu nedenle Apple taraftarları için bu yıl nelerin depolandığına oldukça güveniyoruz. Ve CEO, Tim Cook tarafından özetlendiği gibi, yakışıklı olarak da iyimser gözüküyor: "iPhone, müşterilerimizin yaşamlarının vazgeçilmez bir parçasıdır ve bugün iletişim, eğlenme, çalışma ve yaşama şeklimizi yeniden tanımlayan her zamankinden daha fazla. iPhone, ilk on yıl içinde mobil bilgi işlem için standardı belirledi ve yeni başladık. En iyisi henüz gelmedi."

Siz iPhone 8'in kablosuz şarj özelliğini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.