iPhone 8 Hakkında İlk Sızıntılar Gelmeye Başladı!

Apple'ın 10 yılına özel telefonu iPhone 8 hakkında ilk sızıntılar gelmeye başladı...

Apple geçtiğimiz aylarda iPhone 7 telefonunu tanıtımını gerçekleştirmişti. Hemen arkasından iPhone 8 telefonu hakkında bilgiler gelmeye başladı. 2017 yılında Apple'ın onuncu yılı olduğu için iPhone 8'de yenilikler ile gelmesi bekleniyor.

Herkesin bildiği üzere Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın 128 GB ve 256 GB'lık modellerinde Jet Black renk seçeneğini kullancılarına sunmuştu. iPhone 4/4s modellerinden görmeye alışkın olduğumuz belki de iPhone tarihinde en çok sevilen cam tasarımı, iPhone 8 ile yeniden karşımıza çııkması mümkün.

iPhone 8'in cam kasası iPhone 4/4s modellerinde olduğu gibi dayanıklı olacaktır. Bilindiği üzere cam kasa gibi görünen iPhone 7/7 Plus'ın Jet Black modeli parmak ile bile çizilebiliyor. Apple'ın malzeme kalitesini iPhone 8 ile daha da güçlendirmesini bekliyoruz. Alınan bilgilere göre; iPhone 8, Galaxy Edge serisinden artık alıştığımız kavisli ekran özelliği ile gelecek.

Apple uzun bir süredir kullandığı IPS LCD ekrandan vazgeçerek iPhone 8 ile OLED ve AMOLED ekrana geçiş yapacak. En büyük yenilik ise tasarım bölümünde olacak. 5.5 inç ve 4.7 inç olmak üzere iki farklı iPhone 8 modellinin olacağı da son gelen sızıntılar arasında yer alıyor. iPhone 8'in teknik özellikleri hakkındak konuşmak için maalesef ki erken görünüyor.

Sizce iPhone 7 ile dünyanın en hızlı mobil cihazı unvanını elinde bulunduran Apple, iPhone 8 ile tahtındaki yerini koruyabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.