iPhone 8 İle İlgili Haberler Gelmeye Devam Ediyor!

Apple'ın 2017 yılının ilk aylarında tanıtımını yapacağı iPhone 8 telefonu hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor...

Apple'ın önümüzdeki yıl tanıtımını yapaağı akıllı telefonu iPhone 8 hakkında söylentiler ve detaylar gelmeye devam ediyor. Seneye gelecek olan iPhone 8 model hakkında en iddialı tahminleri genelde KGI Securities analisti Min-Chi-Kuo'dan geliyor. Kuo daha öncede yaptığı yeni tahminlerle ilgili iPhone 8 hakkında bilgileri paylaştı.

Son zamanlarda alınan bilgiler analistlerin yaptığı tahminler çelişkili olduğu için akla mantığa uygun tahminleri duymak rahatlatıcı oldu. Apple planlarını değiştirdiğini ve 5 inç panel esnek OLED ekranın yanı sıra başka senaryolar çizdiğini dile getirdi. Fakat Min-Chi Kuo iPhone 8'in üç farklı model ile geleceğini iddia ediyor. Kuo'ya göre çift kameraya sahip premium iPhone 8 sürümünün OLED ekranına sahipken 4.7 inç ve 5.5 inç model FT-LCD ekran ile gelmesi bekleniyor. Kuo iPhone 8 için ekran boyut bilgisi vermedi ancak 5.9 inç ekran ve cam kaplama olacağı yönünde iddialar yer alıyor.

Siz iPhone 8 heyecanla bekleyenlerden misiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.