iPhone 8 Kablosuz Şarj İçin Ek Aksesuar Gerektirecek Mi?

Yakında çıkacak olan ahizenin Apple'ın pazar lideri akıllı telefon hattına kablosuz şarjı uygulamasını başlatacağına yönelik raporlar bulunmakta...

Son alınan raporlara bakacak olursak, bu kablo ücretsiz güç verme becerileri, ilk düşünce kadar muhteşem veya etkileyici olmayabilir. Bunun nedeni, iPhone 8'in, kablosuz şarj yeteneklerinin kullanılabilmesi için ek bir aksesuara gereksinim duyacağı, bunun bir kısmının ağlayan cüzdanınıza ekstra bir darbe vuracağından emin olmasıdır.

Apple'ın Asya'daki operasyonlardaki kaynaklardan bahseden yeni bir Macotakara raporu, Apple'ın yeni nesil ahizesinin telefonun dahili kablosuz şarj yeteneklerini kullanmak için gereken şarj adaptörünü kutuya koymayacağını iddia etti. Anlaşılan bu, iPhone 8'in kutuya gelemeyecek tek şey olmayacak.

Telefonun eksik kulaklık girişindeki kızgınlığı azaltmak için yıldırımdan 3.5 mm'ye kadar kulaklık adaptörünü içeren iPhone 7'den farklı olarak, iPhone 8 birlikte verilen eklentiyi kaybedecek. Alınan bilgiye göre, bu arada iPhone 8 tabanlı daha fazla kargaşa ve kasvet var.
Apple'ın bu Eylül ayında üç yeni telefon açması beklenildiğinden, geçmiş raporların aksine, yalnızca üst düzey modele kablosuz şarj seçenekleri sunulacağı iddia edildi. Ancak, en azından orta boy telefonların hayranları için iyi haberler var.

Yeni iPhone'un Apple'ın mevcut 4.7-inç ve 5.5-inç teklifleri arasında yer alan 5 inçlik bir form faktörünü benimsediği öne sürüldü. Bu aşamada olsa da, içeriden öğrenebileceğiniz iddiaları biraz tuzla izlemenizi öneririz. Şu anda Apple'ın gelecekteki telefon planlarını çevreleyen birçok çelişkili raporla, iPhone 8'in teknik özellik sayfasının nasıl geçeceğini tam olarak söylemek zor. Bununla birlikte, yeni cihazlardan en az bir tanesinin kablosuz şarj etme özelliğine sahip olacağı görülüyor.

Sizce Apple iPhone 8'in kablosuz şarj özelliği kullanıcılarını memnun edecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.