iPhone 8'in Satış Rekoru Kırması Bekleniyor!

Apple'ın önümüzdeki yıl tanıtımını yapacağı iPhone 8 modelinin satış rekorları kırması bekleniyor. İşte Detayları...

Apple'ın yeni akıllı telefonu olan iPhone 8 şirketin onuncu yılına özel olarak tasarlandı. Alınan bilgilere göre .apple.2ın onuncu yılına özel olan telefonu iPhone 8'in en üst düzey özelliklere sahip olması bekleniyor. Apple konusunda genelde yapmış olduğu tahminlerde yanılmayan KGI Securities Ming-Chi Kuo'ya göre şirketin 2017 yılının içinci çeyreğinde 120 ile 150 milyon adet iPhone üretimi için hazırlıklar yaptığını açıkladı.

Peki iPhone 8 neden bu kadar çok satacak derseniz eğer 4.7 inç ve 5.5 inç olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin yanı sıra 5.2 inç kavisli OLED ekranına sahip iPhone 8 modeli olacağı için. Sızdırılan bilgilere göre Apple'ın şu anda 10 adet iPhone 8 protipi üzerinde çalışmalar yaptığı tespit edilmiş. Eğer Apple, 120 milyondan fazla iPhone 8 satarsa, iPhone 6 ile kırdığı rekoru geçerek Apple’ın en çok satan cep telefonu serisi iPhone 8 olacak.

Ming-Chi Kuo, iPhone 8 modelleri için yüksek talep olmasının nedeni olarak ise kavisli OLED ekran ve kablosuz şarj özelliklerinin büyük etken olacağını iddia ediyor. İlginçtir ki, iddialar sadece 4.7 inç iPhone 8 modelinin kablosuz şarj özelliğine sahip olacağı yönünde. Eğer söylentiler gerçekleşirse, Apple’ın kablosuz şarj özelliği ile telefonun vericiden15 feet uzaklıktan bile şarj olması mümkün olacak.

Sizce iPhone 8 satış rekorları kırabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.