iPhone için WhatsApp Siri Özelliğine Kavuştu!

Siri hayatınızı kolaylaştırmaya devam edecek. Kullanıcıların beklediği WhatsApp için Siri özelliği nihayet iOS cihazlara yeni güncellemeyle birlikte geldi.

Siri artık size WhatsApp mesajları hakkında bilgi verecek. Bununla birlikte kullanıcılar WhatsApp üzerinden istedikleri kişiye mesaj gönderebilecek ve arama yapabilecek. Sesli ve görüntülü aramaları WhatsApp üzerinden yaparken hiç bir işlem yapmazken sadece Siri aracılığıyla yapabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken şey Siri'ye WhatsApp mesajlarını okumanızı istemeniz. Siri'ye son WhatsApp mesajını okuyun demeniz yeterli olacaktır. Bununla birlikte istediğiniz arkadaşa mesaj göndermek için Siri'ye arkadaşınızın ismini söyleyip istediğiniz mesaj içeriğini söyledikten sonra gönderebilirsiniz.

Bu özelliği aktif etmeniz halinde Siri WhatsApp verilerine erişebilecek. Aşağıdaki gibi bir bilgi ekranı karşınıza çıkacaktır.

İstediğiniz kişiye istediğiniz cümleleri telefuz ederek ellerinizi kullanmadan hızlı bir şekilde mesaj gönderebilirsiniz.

Apple'ın sesli asistanı WhatsApp üzerinden görüşmeleri yapabilmek için ciddi rahatlık sağlayacaktır. Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ın Siri özelliğine kavuşması gerçekten etkileyici. Ancak yalnızca iOS 10 yazılımı yüklü olan Apple cihaza sahip olanlar için aktif edilmiş bir özelliktir. WhatsApp uygulamasını güncelleyerek yeni Siri özelliğine kavuşabilirsiniz.

WhatsApp'ı iPhone ve iPad cihazlarınıza indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Ellerinizi kullanmadan WhatsApp üzerinden mesaj gönderme özelliği için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.