iPhone, iPad ve Android için PES 2017 Ücretsiz İndir!

Uzun zaman oldu ve sonunda Pro Evolution Soccer 2017 nihayet iOS ve Android'de dünya çapında çıktı. Artık ücretsiz olarak indirilebilir durumda.

Uzun bir süredir beklenen bilgisayarların ve oyun konsollarının vazgeçilmezi haline gelen aynı zamanda rekabeti EA ile ateşleyen oyun nihayetinde mobil cihazlarda yerini aldı. Kaliteli grafikler ve etkileyici ses özelliklerine sahip olmasının yanısıra benzersiz taktikler sunan oyun sürükleyici bir futbol deneyimi sunacak.

Pro Evolution Soccer futbol söz konusu olduğunda PC ve oyun platformunda büyük bir başlık oyunudur. Uygulama dünya çapında piyasaya sürüldü ve şimdi Android ve iPhone'larda ve iPad'lerde indirilebiliyor. Oyunu indirmek ücretsizdir.

Ünlü Konami şirketi FC Barcelona ya da Borussia Dortmund gibi takımların resmi işbirliği yaptı ve başarılı takımları kullanmak için lisansa sahiptir. Beklendiği gibi, kontroller mobil cihazlar için PES 2017 geçmesine veya topa vurmaya slayt veya dokunmatik etmek hareketlerini kullanarak dokunmatik ekranlar için uyarlanmış ancak alışmanız biraz zaman alabilir.

Hızlı bir şekilde özetlemek gerekirse, PES 2017, konsol sürümüne çok yakın bir cep boyutunda futbol yönetimi simisidir. Ligin en üst noktasına giden yolda takımınızın eğitimine, antrenman maçlarına dahil olabiliyoruz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.