iPhone'a Özel Profesyonel Halide Uygulaması!

iPhone kamerası üzerinde daha fazla kontrole sahip olmanızı sağlayacak olan Halide uygulaması genel olarak gelişmiş kontrol seçeneklerine sahiptir.

Bu haftanın başlarında, eski bir Twitter çalışanı ve eski Apple tasarımcısı, Halide adlı yeni bir kamera uygulamasını piyasaya sürmek için güçlerini birleştirdi. Hem gelişmiş hem de sıradan fotoğrafçıların seveceği işlevlerle dolu.

Halide özü basittir. Filtreler veya fotoğraflarınıza böyle bir şey uygulamakla ilgili değil. Bunun yerine, sadece daha iyi fotoğraflar çekmenize yardımcı olabilecek gerçekten kolay hareket tabanlı işlevler sunar.

Halide uygulaması 9,99 TL etiketle ve şu anda iTunes'dan edinilebilir. Yakın veya uzak nesneleri odaklamadan manuel olarak çıkarmak için parmağınızı odak arama boyunca kaydırmanız yeterli olacaktır. Profesyonel fotoğraflar elde etmeniz için hazırlanmış olan uygulama çeşitli seçenekler sunmaktadır.

Nesneler odaklandıklarında kırmızı renk tonu uygulamak için köşedeki bu küçük düğmeye dokunduktan sonra iyi fotoğraflar elde etmek mümkün oluyor. Bu uygulama bu işleri yapmak için gerçekten iyi çalışıyor.

Pozlamayı ayarlamak için ekranda başparmağınızı yukarı ve aşağı kaydırın. Pozlamayı artırmak için (parlatmak için) yukarı kaydırın veya pozlamayı azaltmak için aşağı kaydırın (koyulaştırın.)

Genel olarak basit bir uygulama olup profesyonel hizmet sunduğu için amatör fotoğrafçıların bile sevebileceği bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Yüzümüze ismiyle tebessüm konduran Halide uygulamasını buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Peki siz bu uygulamayı kullanmayı düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.