iPhone'da Büyük Simge Sorununun Çözümü Nasıl Yapılır ?

Son zamandalar pek çok iPhone kullanıcısı iPhone'larda büyük simge sorunu yaşadıklarını bildirdi.Bugün iPhone kullanıcılarının yaşadığı bu sorununun çözümünü aktaracağız.

Söz konusu büyük simge sorunu bazı kullanıcıların son zamanda ki en büyük sorunlarından birisi. Bu sorunlar birlikte simgeler normalinden çok daha büyük ve oldukça geniş görünüyor. Kullanııcılar bu sorun nedeniyle arayüzde gezinmekte zorlanıyor ve telefonlarını kullanmakta güçlük çekiyor. Bu sorunun nedeni ise oldukça basit. Erişebilirlik seçeneklerinin içinde yer alan Zoom bir diğer adıyla Yakınlaştırma özelliği iPhone'da bu soruna neden oluyor. İşte bu sorunun çözümü.
1- iPhone'larda sıklıkla yaşanılan bu sorunun çözümü için üç parmağınızı bir araya getirin ve ekrana çift dokunun. Bu işlemin ardından simgellerin büyüklüklerinin eski haline geldiğini göreceksiniz.
2- İşlemin tamamlandığından emin olmanız için Ayarlar menüsünden Genel seçeneğine dokunun. Açılan yeni menüden Erişebilirlik seçeneklerinden Zoom off bir diğer ifadesiyle Uzaklaştırma'yı aktifleştirin.
Görüldüğü gibi iPhone'larda meydana gelen bu sorunun çözümü gayet basit.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?