iPhone'un Pil Ömrünü 7 Adımda Uzat!

Apple'ın satış rekorları kıran akıllı telefonu iPhone'un pil ömrünü uzatmak içim 7 adım yeterli olacak...

Akıllı telefonların en büyük problemi telefonun şarj sorunu diyebiliriz. iPhone telefonunuz var ise bu haberimiz tam size göre dikkatle okuyun ve uygulayın bakın şarjınız nasıl dayanıklılık gösterecektir.
Uzun pil kullanımı için 7 adım.

1-Yüksek sıcaklardan kaçının: Telefonunuzun aşırı ısınması bataryaya olumsuz etki eden bir başka faktör

2-iPhone'u bilgisayar üzerinden şarj etmeyin: Bu yöntem bilgisayarın standby konumda olduğu zaman iPhone'un bataryasına olumsuz etki ediyor.

3- Facebook uygulamasını kullanmayın: Facebook'un mobil uygulamasının iPhone 6s'in şarjını yüzde 15 oranında azalttığı, Android cihazlarda ise bu oranın yüzde 20 olduğu belirtiliyor.

4-Bildirimleri açmayın: Akıllı telefonunuzda bulunan uygulamaların size bildirim göndermesine izin veriyorsanız bu şarj ömrünü azaltan bir başka durum.

5-Şarjınız azaldığında iPhone'unuzu düşük güç modunda kullanın.

6-Otomatik parlaklık özelliğini kullanın: Otomatik parlaklık özelliği telefonunuzun ekran parlaklığını o anki koşullara göre ayarlamasını ve yüksek enerji harcanmamasına olanak sağlıyor.

7-İnternetin çekmediği bir alanda bağlantı aramaya çalışmayın: Metro gibi internetin çekmediği bölgelerde bağlanacak bir ağ aramak şarjınızı olumsuz etkileyen olayların başında geliyor.

Sizde şarjınız uzun süre dayanmasını istiyorsanız bu 7 adımı uygulayın.

iPhone telefonların şarjının daha dayanıklı olması için bunları yapmanız gerektiğini biliyor muydunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.