İstanbul Kartınızı Kişiselleştirin!

Anonim olan İstanbul Kartınızı kişiselleştirip üyelik avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Muhakak ki teknoloji artık hayatımızın olmazsa olmazı haline geldi. Toplu taşıma araçları İstanbul'da büyük bir önem taşıyor. Bildiğiniz gibi çoğunluk trafikten kaçmak için toplu taşımayı tercih ediyor. Tabii bu bile İstanbul trafiğine çare değil. Neyse ki konumuz bu da değil. İstanbul gibi nüfus sayısı fazla olan şehirlerin vazgeçilmezi olan toplu taşıma araçlarının her birinin belirli bir ücreti var. Ücret ödeme durumu kalktığından beri sadece İstanbul Kart kullanılıyor..

Ancak bu kartları doldurmak için gişeleri ziyaret etmek yada satış noktalarına gitmek gerekiyor. Metro ve metrobüs gibi yerlerde kart dolum noktaları olsa da otobüse binmek isteyenler ne yazık ki kart dolum noktası bulmakta zorlanıyor. İstanbul Belediyesi de bunu düşünecek olacak ki online olarak kartlarını dolruabileceği bir sistem duyurdu.

BELBİM sistemi sayesinde kullanıcılar yüklemiş olduğu bakiyeleri ve kullanım detaylarını görüntüleyebilir. www.istanbulkart.istanbul adresine girip üye olduktan sonra servisin sunmş olduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz.
Bunlar arasında postaya verile İstanbul Kartınızın takibini kolay bir şekilde yapabilir, anonim kartınızı kişiselleştirerek tüm bilgilendirme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Ayrıca indirimli kartınızın uzatma işlemini nasıl yapacağınızı öğrenebilir, online başvurularınızın durumundan haberdar olabilirsiniz. Yeni kullanım alanları sunulması da bekleniliyor. İstanbul kartlar ile yakın zamanda alışverişte yapılabilecek. Bu onun ilk adımı diyebiliriz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.