Kamera Odaklı Asus ZenFone 3 Laser Özellikleri ve Fiyatı!

Asus ZenFone 3 Laser akıllı telefona ilgi büyük. Kamera odaklı Asus ZenFone 3 Laser'in özellikleri ve fiyatı haberimizde..

Asus, markası ülkemizin sevilen markalarından biri oldu. Kamera odaklı telefonun özellikleride beraberinde merak ediliyor. Asus ZenFone 3 Laser modelinin hangi özelliklere sahip olduğunu hep birlikte öğrenelim.. Telefon, 1080 piksele 1920 piksel çözünürlüğe sahip 5,50 inç dokunmatik ekranla birlikte geliyor.

Asus ZenFone 3 Lazer, 1.4GHz oktan çekirdeği olan Qualcomm Snapdragon 430 işlemci ile güçlendirilmiş ve 4GB RAM ile birlikte geliyor. Telefon, bir microSD kartı ile 128GB'a kadar genişletilebilen 32GB dahili belleği bünyesinde barındırıyor.

Kamerası!
Kameralarla ilgili olarak öne çıkan Asus ZenFone 3 Lazer arkadaki 13 megapiksel birincil kamera ve özçekimler için 8 megapiksel kamera bulunduruyor.

Asus ZenFone 3 Laser, Android 6.0'ı çalıştırıyor ve 3000mAh çıkarılabilir olmayan bir pille çalışıyor. Ölçüleri 149.00 x 76.00 x 7.90 (yükseklik x genişlik x kalınlık) ve ağırlığı 150.00 gram.

Çift SIM!
Asus ZenFone 3 Laser, Micro-SIM ve Nano-SIM'i kabul ediyor. Bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM, 3G ve 4G bulunmaktadır.

Asus Zenfone 3 Laser Fiyatı!

Gayet güzel özelliklere sahip olan telefon makul bir fiyat etiketine sahip. Bu nedenle tercih edilebilecek en iyi telefonlardan birisi. 1200 TL olan bu telefonun fiyatı hakkında görüşlerinizi yorum kısmında bildirebilirsiniz..

Asus Zenfone 3 Laser teknik özellikleri
İşlemci Snapdragon 430
RAM 4 GB
Depolama 32 GB
Ekran 5.5 inç 1920 x 1080
İşletim Sistemi Android 6.0.1 Marhsmallow + ZenUI 3.0
Arka kamera 13 Megapiksel
Ön kamera 8 Megapiksel
Batarya 3000 mAh
Bağlantı WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2

ASUS dünyanın en büyük bilgisayar donanım şirketlerinden biridir. Ürünleri masaüstleri, bilgisayar çevre birimleri, dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, tabletler ve hibrid cihazları içerir. Şirket, Intel ve Qualcomm SoCs tarafından desteklenen Android telefonlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Peki siz Asus'un telefon modellerini beğeniyor musunuz?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?