Kullanıcılar Instagram Stories'i Bağrına Bastı!

Snapchat'e benzerliğiyle eleştirilere maruz kalan Instagram'ın yeni gözdesi Stories meyvelerini vermeye başladı..

Kullanıcılar Instagram Stories'i Bağrına Bastı! Snapchat'e benzerliğiyle eleştirilere maruz kalan Instagram'ın yeni gözdesi Stories meyvelerini vermeye başladı.. Kısa bir süre önce kullanıma sunulan Stories yani Instagram'ın Hikayeler özelliği aktif olarak 100 milyon kullanıcıya ulaştığı şu günlerde en güzel günlerini yaşıyor.

Stories özelliği bildiğiniz gibi paylaştığınız bir fotoğrafı yahut videoyu 24 saat içerisine otomatik olarak siliyor ayrıca fotoğraflarınızı görüntüleyenleri de görüntülemeniz mümkün. Kimlerin sizin hikayeye baktığını öğrenebiliyorsunuz. Bu özellik aslında Snapchat'e özgüydü.. Elbette kullanıcılar büyük bir tepki göstermeye başladı.

Ama eleştiren kullanıcılar bile bugünlerde Stories özelliğini aktif olarak kullanıyor. Önemli başarılar kaydettiklerini açıklayan CEO Kevin Systrom yaptığı açıklamada Snapchat'e olan benzerliğinden rahatsız olmadıklarını dile getirdi.

500 milyon kullanıcısı olan Instagram'ın artık 100 milyon aktif Stories kullanıcısı var. Altıncı yıl dönümlerini kutlayan Instagram yeni özelliğiyle eleştiri kadar olumlu yönde ilgi de gördü..

Peki siz Snapchat'in ekmeğine yağ süren Stories özelliğini aktif olarak kullanıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.