Lenovo Y900'ün Özellikleri!

Lenovo Y900 6'ıncı nesil Intel Core i7 işlemcisi 64GB belleği ve full HD ekranı teknik özellikleri ile tam bir oyun canavarı diyebiliriz...

Dünyanın en iyi PC lideri olan Lenovo yüksek donanımlı üstün performans odaklı Y Serisine bir yenisini daha ekledi. Overclock edilebilen 6. Nesil Intel Core i7 işlemcisi, 64 GB belleği, 256GB SSD ve 1 TB HDD depolama çözümleri ile Lenovo Y900 oyun tutkunlarına üstün bir performans ve ayrıcalık sunuyor.

Üstün özellikli Lenovo PC ile tek tuşla boost sayesinde ile overclock ederek performansını ikiye katlayarak daha güçlü olmasını sağlıyor, bu sayede bütün rakiplerinize meydan okuyacaksınız. Lenovo Y900, Dolby Home Theater sertifikalı JBL hoparlör ve derin bas hoparlör desteği ile kullanıcılarına çok yönlü bir ses deneyimi yaşatırken, en net ve berrak sesler ile oyun keyfinizi artıracak. Üstelik optimize edilmiş termal soğutma özelliği sayesinde ekrandaki bol aksiyon karşısında bile bilgisayarınız ısınmasını önleyecek. Lenovo Y900’ün siyah üzerine renkli alttan aydınlatmalı mekanik klavyesi, değiştirilebilir WASD tuşları ve özelleştirilebilir çok renkli aydınlatma ayarlarıyla, karanlıkta bile oyunları konforlu ve daha keyifli bir şekilde oynayabilmeniz için ayrıcalık sunuyor.

Windows 10 Home ile donatılan NVDIA GeForce GTX 980M ekran kartı 17.3 Full HD ekranı ve yansımayı önleyen düz geçiş teknolojisi ile canlı renk deneyimine ve 180 derecelik geniş izleme açısı sunan Lenovo bilgisayarınızda dilediğiniz yerde kapışabilirsiniz.

Siz Lenovo'nun yeni PC modelini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.