LG G5 Beklediği Satış Rakamlarını Yakalayamadı!

LG G5 satış rakamlarının istenilenden düşük olmasından istinaden durumdan memnun değil ve bu sebepten birçok işçisiyle yollarını ayıracak gibi görünüyor...

Beklediği satış rakamlarını tutturamayan LG’nin amiral gemisi olan telefon G5 firmayı zora sokmuş durumda ve firma bu durumdan oldukça memnun görünmüyor. Aslında kullanıcısı yüksek sayılarda görülse de firma hedefini aşamadı ve bunun sebebini personel ve cihaz ile ilgili piyasaya çıkmadan önceki çıkarılan sızıntı haberlere bağlıyor.

Cihaz için daha önceleri sızıntı haberler kullanıcılarda ön yargı oluşturdu, her ne kadar haberler asılsız olsa da cihazı eline alan kullanıcılar ön yargılarından kurtulamadı ve cihazdan soğudular diyebiliriz. Cihazla ilgili olarak çıkan başka bir habere göre kasası plastik olarak duyurulmuştu ama cihazı elinize aldığınız zaman bu haberinde asılsız olduğunu anlayabiliyoruz buna rağmen her ne kadar LG G5 özellik olarak çok dinamik bir telefon olsa da malesef satışta hedefine ulaşamadı.

Firma bu yüzden mobil bölümünde büyük değişikliklere gitme kararı aldı bunların başında amiral gemisi olan G5’i yapılanın aksine G6’yı farklı olarak üretilecek ve bu durumdan personelde nasibini alacak gibi görünüyor. LG G5’te yaptığı değişikliği G6’da uygulamayacak gibi görünüyor.

Peki bizi G6’da ne gibi bir sürpriz bekleyecek?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.