LG G5'e Android 7.0 Nougat Geliyor!

LG'nin 2016 yılının ilk aylarında tanıtımını yaptığı LG G5'e Android 7.0 Nougat güncellemesinin gelmesi bekleniyor...

LG'nin Şubat ayında Mobil Dünya Kongresinde tanıtımını yaptığı LG G5'i ilk modüler yapıdaki G5 piyasaya iyi bir giriş yapmasına rağmen rakiplerinin arkasında kaldı. Şimdi Nexus, Pixel ve Android One cihazlarını görmezden gelirsek ilk olarak Android 7.0 Nougat güncellemesini alan telefon LG G5 ilk olarak kendi vatanı olan Güney Kore'de güncelleme almasından sonra bütün dünya geneline yayılmış olması bekleniyor.

LG'nin ülkemizde güncellemeyi ne zaman vereceği konusunda henüz bir bilgi yer almıyor. Ancak tahminlere göre Aralık ayında veya Ocak başlarında LG G5 için ülkemizde güncelleme vermesi bekleniyor. Türkiye'nin eski G modellerine bakınca LG'nin güncellemeleri ülkemize geç verdiğini hatırlıyoruz umarız bu güncellemeyi hemen verir.

LG Mobile'ın araştırma ve geliştirme kıdemli başkan yardımcısı Kim Hyung-jung, güncellemeyi, “LG olarak biz müşterilerimizin en iyi ve en güncel mobil deneyimini istediğini biliyoruz. LG ürünlerimize sahip kullanıcılarımıza yazılım güncelleştirmelerini en hızlı şekilde almalarını sağlamak konusunda kararlı olduğumuzu göstermek bizim olumlu bir sahiplik deneyimimizdir.” sözleri ile duyurdu.

Sizce LG Türkiye güncellemesi ne zaman gelecek?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.