LG G6 Kamera Özelliği Netleşiyor!

LG G6 kamera özellikleri resmiyet kazanmaya başladı. Bununla birlikte merakla beklenen telefona ait kamera özellikleri netleşmeye başladı.

LG G6'nın kamera özellikleri resmiyet kazanmaya başladı. Merakla beklenen modellerden biri olan G6'nın ön ve arka kamerasına ait yeni bilgiler geldi. Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtımı yapılması beklenen LG G6 modelinin kamerası detaylı bir şekilde ortaya çıktı. Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde resmen tanıtılacak olan telefonun standart ve geniş açı çift kameraya sahip olması bekleniyor.

LG'nin G6 modelinde çift kamera formatını sürdürecek olup 13 megapiksel çözünürlük sunan iki kamera yer alacak. LG G5 modelinde 16 megapiksel ve 8 megapiksel olmak üzere iki kamera bulunuyordu. Kameralardan düşük çözünürlüklü olan ise geniş açıya sahipti. LG G6'da aynı format devam ediyor.

LG G6 modelinde her iki kamera da aynı çözünürlüğe sahip olacak. Arkadaki geniş açılı kamera ise 125 derece görüş açılı olacak. Her iki kameranın görüntü kalitesinin aynı olacağı belirtilmiş durumda. Yani dolayısıyla LG çıtayı kamera departmanında yükseltmiş oluyor. LG G6'nın ön kapağında yer alan kamera ise 100 derece görüş açısı ile gelecek.

Peki siz LG G6'nın kamera özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.