LG G6'nın Merakla Beklenen Bataryası!

LG'nin merakla beklenen amiral gemisi telefonu LG G6'nın bataryası çıkarılabilir özelliğine sahip olacak...

LG G5 ile istediği başarıyı elde edeeyine arkasından hemen LG G6 modelini farklı bir tasarım ile kullanıcılarına sundu. Daha öncede söylediğimiz gibi LG G6 modelinin modüler bir akıllı telefon olmayacağını ve son alınan bilgilere göre LG modüler bir telefon olmamasına rağmen G6 modelinde batarya kullanmaktan vazgeçmeyecek.

The Korea Herald'ın vermiş olduğu bilgilere göre LG'nin böylesine bir karar almasında Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un büyük payının olduğunu iddia etti. Samsung'un hala etkisi altında olduğu Galaxy Note 7 fiyaskosundan sonra LG'ninde gözünü korkutmuş olacak.
Bildiğiniz gibi LG G5 modüler tasarımı sayesinde kolayca değiştirilebilen bir pil özelliği ile gelmişti. LG'nin telefonlarında bataryanın kullanıcılar tarafından değiştirilebilmesi beklenen özellikler arasında yerini alıyor ve şirketin yeni modelinde de bu uygulamaya devam etmesi kullanıcılarını memnun edecek. LG G5 gibi modüler tasarıma sahip olmayacak olan telefonun iris tarama ve LG Pay gibi yeniliklerle gelmesi bekleniyor.

Sizce LG G6'nın bataryasının çıkarılabilir olması bir ayrıcalık mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.