LG G6'nın Özellikleri Sızdırıldı!

LG'nin sıradaki amiral gemisi telefonu LG G6'nın özellikleri ve çıkış tarihi sızdırıldı...

LG'nin yeni amiral gemisi telefonun isminin LG G6 olması bekleniyor. LG'nin yakında tanıtımını yapacağı akıllı telefonu LG G6'nın net olmadığı halde sızdırılan özelliklerinin yanı sıra LG G6'nın özelliklerine alınan raporlar netlik kazandırıyor. Son alınan bilgiye göre LG G6 su geçirmez özelliğinin yer alması muhtemel. LG'nin yetkilisi yoğun istek üzerine Japonya'da nemli ve yağışlı hava nedenleri ile yüksek bir talep olduğu için su geçirmezlik özelliğini sunacak. Verilen raporda su geçirmezliğin yanı sıra LG G5'de yer alan tasarımı ve değişitirilebilir pilin sonu olabileceğide belirtilmiş.

LG G6'nın Samsung'a göre daha kaliteli su yalıtımı kullanılacağı söyleniyor. 3M su geçirmez el cihazları için Samsung tarafından kullanılan bandlar üretirken, Hitachi, Henkel ve 3M şirketler LG ise su yalıtım bantları ile sözlemişme yapmak için kıyasıya yarışmaya devam ediyor. LG G6'nın kablosuz şarj özelliği LG Pay ile geleceği iddia ediliyor.

Telefonun su geçirmezlik özelliğinin yanı sıra Samsung Pay gibi LG Pay, NFC özelliği ve Magnetic Secure Transmission (MTS) şarj kartını yetkilendirecek. MST hizmeti NFC içermeyen mağazalarda küresel perakende satış yerlerinde %90'nın üzerinde görülmekte.

Siz LG G6'nın özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.