LG K10'un Özellikleri ve Fiyatı

LG, orta segment 5.3 inç büyüklüğünde olan LG K10'un özelliklerini bugün resmi olarak duyurdu.

LG'nin orta segment telefonlarına artan ilgi ile birlikte yeni seri de geldi. CES 2017 etkinliğinde yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlayan LG, bugün telefonların özelliklerini resmi olarak duyurdu. LG'nin orta segment yeni akıllı telefonları LG ailesinin en büyük telefonu olarak karşımıza çıkan K10 özellikleri bakımından da dikkat çekiyor. LG, CES kapsamından önce telefonlarının özelliklerini bugün resmi olarak duyurdu. Dilerseniz LG K10'un özelliklerine yakından birlikte göz atalım..

1280 x 720 piksellik ekrana sahip olan telefon 5.3 inç HD ekrana sahip olup octa-core çekirdeğe sahiptir. MediaTek MT6750 işlemci ile güçlendirilen telefon 2 GB RAM ile geliyor. İki farklı depolama seçeneği sunan LG, 16 GB ve 32 GB'lık seçenekler sunuyor. Ön yüzünde 5 megapiksellik arka kapağında ise 13 megapiksellik kamera bulundurmaktadır. Bu sayede özçekim yapanları mutlu edecek. Bağlantı seçenekleri ise standarttır.

Siyah, titan ve altın renkleri mevcuttur. Ayrıca dahili belleğini bir MicroSD ile en fazla 2 TB'a kadar genişletebilirsiniz. Bu sayede iyi bir deneyim yakalayabilirsiniz. K10'un fiyatı ile ilgili henüz net bir bilgi yok ancak bu bilgi elimize ulaştığı zaman burada sizlerle paylaşacağız.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.