LG V30 için Konsept Videosu Yayınlandı!

LG'nin Ağustos'un son gününde tanıtacağı amiral gemisi modeli kendini göstermeye başladı. Yeni bir konsept videosu yayınlandı.

LG bu yıl yeni telefonlarını tanıtmaya doymuyor. LG, Q6 ve Q8 tanıtımlarından sonra bu yılki ikinci amiral gemisi olarak kabul edilen V30'u tanıtmaya hazırlanıyor. Bu ayın sonunda tanıtılacak olan telefonun tasarımına yeni videoyla yakından bakma şansına sahip oluyoruz. Concept Creator tarafından yayınlanmış olan yeni konsept videosu telefonun tasarımı hakkında bir gizem bırakmıyor.

LG G6'dan ilham alan tek tasarım öğesi, uzunlamasına ekran değil, pürüzsüz metal sırt ve konturlu metal çerçeve de G6'daki tasarımın bu bölümlerini taklit ediyor gibi görünüyor. Muhtemelen şüphelenilen diğer özellikler, şarj ve veri aktarımı için USB Type-C bağlantı noktası gibi şeylerden ibarettir ve üstte, kulaklıklar için 3,5 mm ses portu mevcut gibi görünüyor. LG'nin bu telefonda bir Hi-Fi Quad DAC kullandığını veya kullanmadığı belirsiz bir şeydir ve bu bile olsa tüm modellerde bunu yapabileceğinin garantisi yok.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.