MacBook Pro Cep Yakıyor!

Apple'ın dün akşam tanıtımını gerçekleştirdiği MacBook Pro'nun fiyatına araba alınır. MacBook Pro'nun fiyatı ve özellikleri...

Apple dün gerçekleştirdiği etkinlikte MacBook Pro modellerini tanıttı. MacBook Pro 13 ve MacBook Pro 15 inç modelleri ile gelen Apple'ın Touch Bar ismi verdiği FN tuşları ile donatılan F tuşlarının yerine gelen OLED paneli ile ilgi toplamayı başardı.

Apple'ın Touch Bar özelliksiz MacBook Pro 13 inç modelini MacBook Pro 15 modeli ile aynı anda satışa sunan şirket Amerika da fiyat etiketinden dolayı büyük tepki topladı. MacBook Pro 13 inç Touch bar özelliği olmayan cihaz ülkemizdeki fiyatı 5.999 TL'den Touch Bar özelliği yer alan MacBook Pro 15 inç ise 7.199 TL'den başlayan fiyatlarla gelmesi muhtemel.

Eğer aldığınız MacBook Pro 15 inç modelinizi kişiselleştirmek isterseniz bu fiyat cep yakacak gibi görünüyor. MacBook Pro 15 inç modeline; 2.9 GHz dört çekirdekli Intel Core i7 işlemci, 3.8 GHz’e kadar Turbo Boost, 2 TB PCIe tabanlı SSD ve 4 GB belleğe sahip Radeon Pro 460 ekledik. Bu özelliklerde MacBook Pro 15 inç fiyatı tam 17.099,00 TL oluyor!

Siz MacBook Pro 15 inç özelleştirmek yerine otomobil almaz mısınız?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.