Meizu M5S ile İlgili Ayrıntılar Ortaya Çıkıyor!

Meizu'nun bir sonraki yeni akıllı telefonu Çin'li TENAA'da görüntülendi. Meizu M5S'in muhtemel özellikleri ve sızdırılan görüntüsü haberimizde..

Çin'li TENAA'da yer alan haberlere göre Meizu'nun yeni telefonu Meizu M5S, 4GB RAM ile eşleştirilmiş olup 8 çekirdek işlemci ile güçlendirilmiş. Octa core teknolojisine yer verdiği iddia edilen telefonun ne zaman tam olarak piyasaya çıkacağı henüz bilinmiyor.

Geçtiğimiz ayın başlarında Meizu M5 Note'u piyasaya sürmüştü. Ardından yeni bir Meizu akıllı telefonunu online olarak satışa çıkarmıştı. Söz konusu akıllı telefon iki farklı listede görüntülendi. M612Q ve M612M gibi farkı listelerde bulunan telefonun Meizu M5S olması bekleniyor.

İddiaya göre Meizu M5S'in ön ve arka panelini ortaya oyan görüntüleri sızdırılmış olup bu görüntülere göre telefonun Home tuşunda parmak izi algılayıcısı yer alıyor. Ayrıca telefonun arka yüzünde yanıp sönen bir LED bulunuyor. Sızdırılan görüntülere göre Meizu'nun gözdesi M5 Note'a benziyor.

TENAA'ya göre Meizu M5S'in özellileri arasında Android 6.0 Marshmallow yer alıyor. Bununla birlikte cihazın 138 gr ağırlğında olup 2.930 mAh pil taşıdığı ve gümüş, gül altını, altın renkleri bulunuyor. Meizu'nun tanıtması beklenen iki modelin Çin Zorunlu Sertifika 3C olarak bilienen belgelendirmeden geçtiği de iddia edildi.

Bakalım önümüzdeki günlerde Meizu nasıl bir şekilde karşımıza çıkacak?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.