Microsoft'un Bitcoin desteği sürecek!

Bilindiği gibi bugün Microsft'un Windows 10 mağazasında kullanıcılar Bitcoin ile ödemeye yapamamaya başlamıştı. Bu durum desteğin sona erdiğine yoruldu. İşte gerçek!

Bilindiği gibi Bitcoin gizliliği esas alan yeni bir ödeme sistemi. Bu yeni sistemin ortaya çıkmasıyla beraber pek çok dev teknoloji firması bu yeni sistemle ödeme almaya başladı. Microsoft'ta kendi mağazarında Bitcoin bakiye yükleme ve Bitcoin ile ürün almayı gerçekleştiriyordu.

Bugün itibari ile Microsft'un Windows 10 ve Windows 10 mobile mağazasında Bitcoin desteği sonra erdi. Kullanıcılar herhangi bir işlem yapamadı. Bunun sebebinin Microsft'un Bitcoin desteğini sona erdirdiği konuşuldu.

Kullanıcılar Windowxs 10 ve Windows 10 Mobile üzerinden Bitcoin ödeme yönteminin bu mağazalarda desteklenmediği hatası ile karşılaştı. Bu süreç sonrasında firmanın Bitcoin desteğini sonlandıracağı fikri akıllara geldi. Microsoft tarafından yapılan açıklama ise Bitcoin kullanıcılarına rahat bir nefes aldırdı. Mirosoft'un Bitcoin desteği sürecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?