Millet Vekilinden Şok Açıklama!

Bir millet vekilinin şu sözleri gündeme damgasını vurdu. Fakirler iPhone almasın diyerek, fakirlerin iPhone almasından rahatsız olduğunu belirtti...

Apple'ın akıllı telefonları olan iPhone'ların fiyatı sadece ülkemizde değil anavatanı olan Amerika Birleşik Devletleri'nde bile yüksek fiyata satışa sunuluyor. Yüksek fiyata satılan iPhone telefonlar her yıl satış rekoru kırarken bir millet vekilinin canına tak etmiş olmalı ki sansasyon yaratacak bir cümle kurarak ortalığı karıştırdı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde millet vekili olan Jason Chaffetz katıldığı televizyon proğramında insanların iPhone telefon almadan önce sağlık yatırımı yapmalarına önem vermesi gerektiğini dile getirdi. Ancak bunu dile getirirken şu sözleri telafuz etti; fakirler iPhone almasın dedi.

Jason Chaffetz'in bu cümlesi Amerikan basınını harekete geçirdi. Bunun üzerine insanların tepkisini alan vekile cevap olarak "paralarını nereye harcayacaklarına karar verilmesi ülkede gerilimi arttırdı." Bunun üzerine Jason Chaffetz sözlerinin yanlış anlaşıldığının ve Amerikan vatandaşlarının seçim hakkı olduğunu her zaman istediklerini seçebilirler cümlesini kurarak durumu toplamaya çalıştı.

Siz Jason Chaffetz'ın sözlerine katılıyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.