Mini iPad Pro'nun Çıkış Tarihi!

Apple'ın Pro ailesine bir yenisi daha eklendi iPad Mini geliyor...

Apple 12.9 inçlik iPad Pro modelinden sonra 9.7 inç iPad Pro modelini seri haline getirdi. iPad mini 4 modelinin etkinliği sonrasında biranda satışa sunduğu cihazından verim alamayan Apple önümüzdeki yıl için planlar yaptığı ortaya çıktı. KGI raporlarına bakılırsa Apple'ın iPad mini Pro ismiyle yenilenecek ve serisinin en iyisi olmayı hedefliyor.

Sızdırılan raporlara göre iPad mini Pro 7.9 inç büyüklüğünde P3 renk gamını destekleyen True Tone ekranı dört adet hoparlörü, Smart Connector ve 12 megapiksel çözünürlüklü iSight kamerasına sahip olması bekleniyor.

Apple'ın son çıkardığı iPhone 7 modelinde olduğu gibi 3.5mm jack girişinin iptal edilmesi ve sesin Lightning girişinden alınması da gündemde konuşuluyor. Bütün bunların yanı sıra iPad Pro mininin Apple pencil ile gelmesi muhtemel bir özellik. iPad mini Pro'nun beraberinde 10.1 inç büyüklüğünde yenilenen iPad Pro 12.9 inç iPad Pro modellerini önümüzdeki yıl satışa sunulması bekleniyor. Apple yılın son etkinliğini bu ay geçekleştirecek ancak iPad ve MacBook modellerini kullanıcılara sunacak mı?

Sizce Apple son lansmanınında iPad ve MacBook modellerini tanıtacak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.