Moto G5 Plus'ın Özellikleri ve Görselleri Sızdırıldı!

Moto G5 Plus'ın lansmanı yapılmadan telefon satışa sunuldu. Cihazın özellikleri ve fiyatı sızdırıldı...

Motorola ve Lenovo, Mayıs 2016'da piyasaya sürdüğü Moto G4 ailesine, Moto G5 akıllı telefon serisini eklemeyi planlıyor. Moto G5 Plus olarak adlandırılan bir telefon, şimdi ise OLX aracılığıyla satın almanız mümkün OLX, iyi bilinen çevrimiçi bir pazar. İddialara göre Moto G5 Plus (model numarası XT1685) OLX Romanya üzerinden satışa sunulacak ve satıcı telefonun çeşitli fotoğraflarını ve bir özellik listesini yayınladı.

Cihaz Android 7.0 Nougat işletim sistemi, 5.5 inçlik 1080p ekranın yanı sıra 13 megapiksel arka kamerası ve ön yüzünde ise 5 megapiksel kameraya yer verilmiş. Sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisi ile güçlendirilmiş telefon, parmak izi tarayıcı, 4 GB RAM, 32 GB dahili bellek ve 3080 mAh pil ile geliyor. Moto XT1685 aksesuarsız satılıyor. Sahibi telefonun nereden alındığını söylemiyor ve cihazda "Motorola gizli mülkiyeti, satılık değil" işareti var. Satıcının belirttiğine göre, telefon Mart ayında piyasaya sürülecek. Listede telefonun fiyatı yaklaşık 387 dolar (büyük ihtimalle bu telefonun resmi fiyat değildir).

Aslında enteresan olan Moto G5 Plus, daha önce sızdırılan Moto X (2017) modeline benziyor olmasıdır. Belki de bu telefonlar, benzer bir tasarıma sahip farklı özelliklerde iki farklı model veya belki de bu iki isimden biri doğru değildir. Her iki durumda da, telefon yeterince gerçek gibi görünüyor.

Siz Moto G5 Plus'ın Özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.