Moto X4'ün Özellikleri Sızdırıldı!

Moto X4'ün özellikleri GFXBench testlerinde görüldü...

Geçtiğimiz günlerde Moto X4'ün sızdırılan görseli ortaya çıkmıştı. Model numarası Motorola XT1789 olan Moto X4 şimdi ise GFXBench kıyaslama platformunda yerini aldı.

Moto X4, 5 inçlik ekranı ile listelenirken, Andreno 508 GPU özellikli 2.2 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm yonga seti ile çalışmakta. Bu Snapdragon 630 yongasetinin Moto X4'e güç vereceğini göstermektedir. İşlemci 3GB RAM ve 16 GB dahili bellek ile birleşmektedir.
Sızdırılan görüntü ve diğer söylentiler, Moto X4'ün çift kamera ile donatılacağını ortaya koydu. GFXBench listesinde, sensörlerden birinin 12 megapiksel olduğu öne sürülmektedir. Telefonun ön kamerasının 16 megapiksel olması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Moto X4'ün 4GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olacağı açıklandı. Bu Moto X4'ün 3GB RAM ve 16 GB depolama alanı ve 4 GB RAM+64 depolama alanı ile gelebileceği anlamına gelmektedir. Sızıntıdan anlayacağımız üzere Moto X4'ün 3000mAh'lik bir pil ile geleceğini de ortaya koydu. IP68 dereceli su ve toz geçirmez gövde ile birlikte gelmesi bekleniyor.

ABD'deki Project Fi desteği ile Moto X4, kullanıcıların T-Mobile, Sprint ve US Cellular gibi farklı operatörler ile Wi-Fi hotspot'lar arasında kolayca geçiş yapmalarına izin verecek.


Siz Moto X4'ün özelliklerini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.