Moto X4'ün Özellikleri ve Fiyatı Netleşiyor!

Motorola'nın Moto serisi akıllı telefonlar oldukça popüler. Bu nedenle yaklaşmakta olan Moto X4'ü şimdiye kadar birçok sızıntıda görmüştük.

Yine akıllı telefon olarak söylenen birkaç resim bulduk. Fotoğraflar dışında, kaynak (Tudocelular adlı bir web sitesi), Moto X4'ün tüm teknik özelliklerini de açıkladı. Bu yeni sızıntı, tipster Evan Blass'ın iddia edilen Moto cihazının resmini paylaştığı bir hafta sonra ortaya çıktı.

Bu cihazın arkasındaki dairesel çift kamera ayarı dikkat LED çekiyor. flaş alt yerine üst tarafta yer alacaktır. Aynı zamanda sensörler ve çevresindeki alan siyah kaplı değil. Tüm bunların dışında akıllı telefonun her iki tarafında cam özelliği varmış gibi görünüyor. Parmak izi tarayıcısını merak ediyorsanız o ön tarafta yer alacaktır.

Böylece Moto X4'ün fiziksel giriş düğmesi çift işlevli olacak olup parmak izi okuyucu bulunduracak. Teknik açıdaki akıllı telefonun, 1080 × 1920 piksel çözünürlüğe sahip bir 5.2-inç FHD AMOLED ekranı ile piyasaya çıkması bekleniyor. Kapağın altında, 2.2GHz hızında çalışan bir Octa çekirdekli Qualcomm Snapdragon 630 veya Snapdragon 660 işlemci yer alıyor.

Bellek boyutu 4GB RAM ve 64GB dahili depolama ile halledilecekti. 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip başka bir varyant da bekliyoruz. Yerli depolama alanı, bir microSD kart kullanılarak daha da genişletilebilir olmalıdır. Daha önceki söylentilere karşı çıkan bu yeni raporda, arka çift kamera kurulumunun açıklık boyutu f / 1.7 olan iki 13MP sensörden oluşacağı öne sürülüyor. Ön kamera 5MP ve f / 1.7 diyafram ve LED flaş özelliğine sahip olacak.

IP68 sertifikası, 3.800mAh pil ve Motorola'nın kendi arayüzüyle Android 7.1.1 Nuga yer alıyor. Moto X4'ün resmi olarak 24 Ağustos'ta Brezilya'da gösterileceği düşünülüyor. Telefonun fiyatı hakkında net birşey olmasa da iddialar 400 dolar olacağına işaret ediyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.