Moto Z Play için Android Nougat güncellemesi başladı!

Moto Z Play için yeni güncelleme geldi. Hindistan da dahil olmak üzere birçok ülkeye güncelleme nihayet kavuştu. İşte güncellemenin ayrıntıları..

Güncelleme, Moto'ya özgü özellikleri de getiriyor.Hindistan'daki Moto Z Play kullanıcıları, "yeni sistem yazılımı var!" Diyen güncelleme için bir bildirim görmeye başladı. Bir mesaj almamış olanlar ise Ayarlar bölümünden sistem güncellemelerini yapabilir.

Güncelleştirme olup olmadığını kontrol ettikten sonra OTA yoluyla indirme işlemi başlatılabilir. Android 7.0 Nuga Moto Z Play güncelleme şirketi üzerinde kapsamlı ayrıntılı olmuştur web sitesi ve gelen değişiklikler şunlardır "yeni çoklu görev özellikleri, daha verimli bildirim kontrolleri ve geliştirilmiş veri tasarrufu ve pil özellikleri."

Güçlü bir Wi-Fi şebekesine bağlandığınızda ve yalnızca telefonun yüzde 50'den fazla şarjı varsa güncelleme indirip yüklemeniz iyi olur. Android 7.0 Nougat'ın getirdiğinin ötesinde Moto'ya özel güncellemeler, telefonunuz bir Moto Mod'a bağlıyken yeni bir manzara görüntüsü içerecektir.

Ayrıca ekranı küçültmek için Swipe adlı yeni bir Moto işlemi de getiriyor. Ekran açıkken ve parmak izi sensörüne dokunduğunuzda ekranın kilitlenmesini devre dışı bırakmak ve etkinleştirmek için yeni bir ayar beraberinde geliyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.