Motorola Moto Z Play'ın Eli Kulağında!

Akıllı telefon piyasasına geniş çaplı dönüş yapmasıyla karşımza çıkan Motorola sızan bilgilere göre gelecek ay Moto Z Play modeli ile karşımıza çıkıyor.

Telefon sektörünün önemli üreticilerindne olan Motorola geliştirmiş olduğu modeller ile öncü şirketlerden biri olmayı başarmıştı. iOS ve Android işletim sistemlerinin yaygınlaşmasından sonra arka planda kalan firma nitekim model üretimini en aza indirmesiyle öne çıkmıştı.

Piyasaya geri dönmesiyle adından söz ettiren Motorola gelecek ay raflarda yerini alacak. 6 Eylül'de çıkması muhtemel olan cihazın hangi bölgelerde ilk başta çıkacağı ise henüz bilinmiyor. Küresel satışların bu tarihlerde başlayacağı da söz konusu.

400 dolar karşılığında alıcı bulacağı belirtilen cihazın 300 dolar etiket fiyatına sahip olabileceği de konuşulanlar arasında.

Motorola Moto Z Play özellikleri arasında ise cihazın gücünü Snapdragon 625 yonga setinde yer alacak cihazda aynı zamanda 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama 3 GB RAM'e sahip olması bekleniyor. 5 buçuk inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması beklenen cihazın 16 MP arka kameraya ve ön kapağında 5 megapiksellik kamera bulundurmaktadır. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi gibi özelliklerinin de yer alması bekleniyor. Bakalım Motorola beklediğini bunda alacak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.