Motorola'nın Yeni Telefonu Görüldü!

Motorola'nın MWX 2017 etkinliğinde tanıtımını yapacağı Moto G5 Plus modeli canlı kanlı olarak sızdırıldı. Moto G5 Plus'ın özellikleri...

Motorola MWC 2017 etkinliğinde yeni telefonlarını görücüye çıkarmak için hazırlanıyor. Moto G ailesine Moto G5 ve Moto G Plus modellerini ekleyecek olan şirket diğer şirketler gibi sızıntıların önüne geçemedi. Motorola'nın yeni telefonu duyurulmadan canlı kanlı olarak sızdırıldı. Bu sayede tanıtımını günler kalan telefonun görseli ve bazı özellikleri sızdı.

Moto G5 Plus'ın Özellikleri

Motorola'nın Moto G5 Plus modelinde 5.2 inç büyüklüünde Full HD çözünürlüklü ekran, 2 GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti, 4GB RAM, 12 megapiksel çözünürlüklü Rap,d Focus destekli kamerası ve 3.000 mAh kapasiteli TurboPower hızlı şarj desekli bataryası ile kullanıcılarına sunulacak. Moto G5 Plus Android 7.0 Nougat sürümü ile gelmesi bekleniyor. Telefonda parmak izi okuyucu ve NFC gibi özelliklerinde yer alması muhtemel. Sıradan bir tasarımla gelecek olan Moto G5 Plus fiyat olarakta bütçe dostu olacağa benziyor.


Sizce Moto G5 Plus'ın fiyatı ne kadar olmalı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.