Mozilla'dan Kendiliğinden Silinen Güvenli Dosya Paylaşımı!

Mozilla Send, 1GB'a kadar kendiliğinden silinebilen güvenli dosyalar göndermenize izin verir.

Mozilla'nın yeni aracı, kendiliğinden yok olan 1GB dosyalarını ücretsiz olarak göndermenize izin verir. Tarayıcı pazarı çok rekabetçi olduğunu ve kullanıcıların rekabete karşı ürününüzü seçmek için almak çok çok çalışmak zorunda. Bu nedenle, Mozilla (Firefox yapımcıları) yeni özellikler geliştiriyor. Bu yenilikler arasında güvenli dosya göndermek var. Özel, güvenli, şifrelenir dosya göndermenize olanak sağlıyor.

Söz konusu servisin arayüzü oldukça basit. İstediğiniz dosyaları seçtikten sonra gönderin. Bunu yaptığınız zaman yükleme başlayacaktır. Size arkadaşlarınızla paylaşmak için bağlantı gönderecektir. Eğer gönderdikten sonra pişman olduysanız sile olanağı da sunuyor. Diğer kişi birkez indirebilir. Bununla birlikte indirme işlemini gerçekleştirdikten 24 saat sonra dosya kendiliğinden sunuculardan silinir.

Görüldüğü gibi Mozilla WeTransfer gibi platformlarda rekabet etmek istiyor ama onlar tarayıcınıza nasıl entegre görmek harika olacak. Bu sayede daha rahat ve hızlı bir dosya göndermenin kapılarını sonuna kadar açıyor. Mozilla, istemci tarafında tamamen özel ve şifrelenmiştir (kuruluşun içeriği görüntüleyemediği anlamına gelir) ve bağlantı yalnızca tek bir indirme veya 24 saate kadar (hangisi daha erken gerçekleşirse) çalışır.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.