Netflix'te Oynayacak Oyuncu Belirlendi!

Netflix'in ilk Türk dizisi için kadronun isimlerinden biri belirlendi...

Geçtiğimiz günlerde Netflix'in Türk dizisi çıkaracağını sizlerle paylaştık. Netflix yapmış olduğu özel bir sunum ile ilk Türk dizisini duyurdu. Dizide süper güçlere sahip olan karakter üzerine odaklanacağı söyleniyordu.

Netflix'in yayınlayacağı Türk dizisinin konusunun şöyle olması bekleniyor; Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur. Bugün ise dizinin başrol oyuncusuna dair kesin olmasa da bir haber ortaya çıktı. Hürriyet köşe yazarı Onur Baştürk, Netflix'in ilk Türk dizisi için Çağatay Ulusoy'a teklif götürdüğünü köşesinde yazdı.

Onur Baştürk'ün yazısında paylaştığına göre dizinin konusunun hem günümğzde hem de Osmanlı döneminden geçmesi bekleniyor. Çağatay Ulusoy'un süper güçlere sahip olacağı ve kendini bir anda Osmanlı döneminde bulacağıda belirtildi. Dizi şimdiden merak ediliyor ve büyük bir prodiksiyon eşliğinde çalışmalar yapılmakta. Dizi sadece ülkemizde değil nerdeyse bütün ülkelerde izlenebilecek.

Siz Netflix'in Türk dizisini merak ediyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.