Nokia'nın Yeni Tuşlu Telefonu Sızdırıldı!

Yeni bir sızıntı, başka bir Nokia özellikli telefona işaret ediyor. Telefonun görüntüleri TENAA tarafından tespit edildi.

Özellikli telefon piyasaya sürülmesi piyasadaki ölen kategoriler için umutlar vadetti. Ve şimdi yeni raporlara göre Nokia lisanslı HMD Global önümüzdeki aylarda yeni bir özellikli telefon başlatmak istiyor.

TA-1017 model numarası ile devam eden Nokia markalı bir özellikli telefon Çin düzenleyici sitesi TENAA'da tespit edildi. Tasarımı sayesinde oldukça sıradan görünümlü bir özellikli telefon, muhtemelen dayanıklılığı için takdir edilmek istiyor. Arka kısımda hoparlör ızgarası ve kamera lensi oturuyor ancak flaş desteği görünmüyor. Ön kısımda fiziksel klavyenin alanının büyük kısmını alana küçük ekran eşlik ediyor.

Liste özellikli telefonun 3G bağlantısını desteklemediğini iddia ediyor ancak destek sağlayacak daha pahalı bir başka varyasyon da olabilir. S30 + arayüzünü çalıştırması bekleniyor ve çift SIM desteği henüz belli değil. Özellikli telefonun kullanılabilirliği veya fiyatı hakkında henüz bir kelime yok.

Nokia'nın bu yıl çeşitli akıllı telefonlar açması bekleniyor. Şu ana kadar şirket birçok ülkede Nokia 6, Nokia 5, Nokia 3 ve Nokia 3310'u (2017) piyasaya sundu. Bu ayın başında Nokia, Hindistan'da Nokia 3, 5 ve 6'yı piyasaya sundu ve en ucuz varyantı çevrimdışı olarak ve çevrimiçi olarak ülkede çevrimiçi hale getirdi. Tüketiciler Nokia 6 ve Nokia 5'i kullanmak için Temmuz ayına kadar beklemek zorunda kalacaklar.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.